Fra:                                  Nyhetsbrev Freedom Express

Emne:                              VS: Nyhetsbrev fra Freedom Express

 

 

(Optional) This text will appear in the inbox preview, but not the email body.

Freedom Express Independent Living Norge logo

 

Nyhetsbrev fra Freedom Express

| August 2016

 

den store bussen vår, freedom 1

Hvem er vi ?

Freedom Express er et Buss og Reisebyrå som tilbyr ferie og fritidsreiser for funksjonshemmede. Vi er Norges eneste reisebyrå for funksjonshemmede og tilbyr reiser og busstransport basert på dine behov og ønsker.

Freedom Express er et datterselskap av Uloba – Independet Living Norge SA. Uloba er Norges største og eldste aktør innen (BPA) Brukerstyrt Personlig assistanse. Uloba ble etablert av funksjonshemmede – for funksjonshemmede.

Med sentral beliggenhet i Drammen er veien kort til å starte ett oppdrag i hel e Sør- Norge. Vi kan også innenfor en geografisk sirkel som strekker seg fra Stavanger, Trondheim til Stockholm og København.

Freedom Express 2016 er: Daglig leder og sjåfør Christer Aarseth, Sjåfør Jan Sigmund Skjæveland Reiserådgiver og sjåfør Hilde Larsen, Senior Reiserådgiver Jeanette Sirèn og altmuligmann Otto Kringen

den store bussen vår, freedom 1

Hva kan vi tilby?

Freedom Express arrangerer turer for alle. Ikke kun for grupper og turer med buss, men også for individuelle reisende som ønsker å reise med fly.

Vi har unik kompetanse når det gjelder valg av hoteller, reiseruter og landene vi besøker og har fleksible løsninger i våre 3 egne universelt utformede busser.

Vår største buss, Freedom1, har inntil 38 sitteplasser og kan etter behov tilpasses antall sitteplasser og inntil 10 rullestolbrukere. Bussen har et badeværelse på 5m2, med god snuplass for rullestol. Bussen er ellers utstyrt med topp moderne utstyr som blant annet trådløst nettverk, strømuttak, multimedia utstyr, trådløst mikrofonanlegg med mye mer.

Freedom Express har gode samarbeidspartnere i både inn og utland som kjenner vårt segment og vil derfor kunne tilby en skreddersydd reise som passer deg eller din gruppe best. Vi kan hjelpe deg med å booke flybilletter, hotellrom, tilgjengelig transport på destinasjon, utflukter med mer. Vi legger inn de behovene du måtte ha, være seg assistanse på flyplass, rullestol, hjelp om bord i flyet og/ eller handicaprom.

Freedom Express hjelper deg gjerne både før, under og etter reisen, slik at du skal få en trygg reiseprosess. Ta kontakt med oss i dag og vi vil hjelpe deg med å skreddersy din reise!

Scandic hotell

Vinneren av konkurransen er trukket og vi gratulerer Roger Nilsen med seieren. Han er den heldige vinneren av en weekend for 2 personer på valgfritt Scandic hotell i Norge.

Vi takker alle for deltagelsen og lover flere konkurranser fremover.

Konkurransen ble av sponset av Scandic Asker.

http://www.uloba.no/PublishingImages/FreedomExpressNyhetsbrev/tove_linnea.jpg

«Endelig trenger jeg ikke dobbeltsjekke om reiseruten fungerer.»

Jeg har reist mye både i privat og i jobbsammenheng de siste 20 årene. En rutine jeg har vært nødt til å følge har vært å dobbeltsjekke alt vedrørende reisen. Alt fra tilgjengelighet, til om billettene faktisk hadde informasjon om rullestol og nødvendig assistanse. Men nå, etter overgangen til Freedom Exspress har jeg sluttet å dobbelt kontrollere. Jeg føler meg trygg på at all informasjon er korrekt og sjekket i forhold til mine behov.

Reisene med bussene gir meg fleksibiliteten jeg trenger og de dukker alltid opp til rett tid. Tryggheten som dette gir meg frigjør energi til å konsentrere meg om opplevelsene på reisen.

– Tove Linnea Brandvik

Påmeldingsturer

Husk å melde deg på våre påmeldingsturer.

På disse turene er det mulighet til å bli kjent med nye mennesker. Ta med deg ektefellen, en venn, en god nabo eller reis alene. Dette er turer for alle.

Oversikt over våre turer finner du på våre nettsider

Destinasjonene for påmeldingsturene vil variere fra gang til gang.

Nå i 2016 gjenstår 1 tur:

http://www.uloba.no/PublishingImages/FreedomExpressNyhetsbrev/hamburg.jpg

Hyggelig juletur til Hamburg i desember

Pulserende uteliv og tradisjonelle julemarkeder!

 

Neste nyhetsbrev kommer i midten av november, dette er noen av sakene:

  • Planlegging av sommerferien 2017
  • Freedom Express reisebyrå
  • Ny påmeldingstur

Freedom Express
Tollbugata 114, 3003 Drammen
Telefon: 800 20 233 -
Epost: post@freedomexpress.no
www.facebook.com/freedombuss

Avmeld nyhetsbrev

http://www.uloba.no/PublishingImages/FreedomExpressNyhetsbrev/rgf_logo_jpg.jpg